Akvamarin Pedikűr Stúdió

A mai rohanó világban sajnos a lábápolással sokkal kevesebbet foglalkozunk! Bőrkeményedések, bütykök, tyúkszemek, benőtt körmök kínoznak bennünket és észrevehetően rontják közérzetünket.

Benőtt köröm, bőrkeményedés, repedezett sarok, tyúkszem, kérges bőr, köröm- és bőrgombagomba az elhanyagolt láb jellemzői lehetnek.

Lábunkat - csak úgy, mint a test bármely más részét - gondozni, ápolni kell. Ennek a legmegfelelőbb módja, ha olyan pedikűrös, gyógypedikűrös szakemberhez fordulunk, aki megfelelő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik.

 

Szakterületeim: a speciális elváltozások, betegségek pl: tyúkszem kezelése és eltávolítása, benőtt köröm kezelése, bőrkeményedés eltávolítása, körömprotézis (körömpótás) építése, gombás körmök kezelése, cukorbeteg lábápolás.


Ezen felül természetesen lakkozással, tartóslakozással CND SHELLAC termékeivel(ezek a lakok leoldhatók, és köröm kímélők, nem tartalmaznak toxinokat) is, állok a vendégek szíves rendelkezésére.

 

CND Shellac folyamatosan bővülő színválasztéka várja a kedves vendégeimet.

Fedezd fel a Shellac új, gazdag és egyedi árnyalatait!

Vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a kezelések menetét, adok tanácsot az otthoni ápolásra vonatkozóan, illetve szükség szerint orvosi kezelést javaslok.

Kíváló szakemberek állnak a segítségemre, esetenként akár konzultáció is lehetséges.
A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő, és a mechanikai igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak a lábfejen.

Ezért fontos rendszeres, szakszerű ápolásuk. Az egészség mellett az esztétikai megjelenés jelentősége sem elhanyagolható, hisz bizonyára mindenki megtapasztalta már az ápolt és szép külső nyújtotta elégedettséget.

Munkám során olyan professzionális termékeket használok, amelyek a legújabb kutatások alapján vannak összeállítva: Gehwol termékcsalád, Süda termékek, CND speciális ápoló termékei....